Utorak, 21. svibnja 2024.

Scuba Explorers na Bazenima Cerine

Ronilački klub Plavi na Bazenima Cerine organizira i ove godine Scuba Explorers od 21. kolovoza do 23. kolovoza 2023. godine od 10 do 14 sati.

Scuba Explorers program namijenjen je isključivo djeci između osam do 12 godina. Osmišljen je na način da kroz igru uključi djecu u osnove ronjenja, upozna ih sa opremom, proširuje znanja o životu u moru i podvodnom svijetu te razvija timski duh i svijest za očuvanjem okoliša. Iskoristite priliku svojem mališanu omogućiti sudjelovanje u jedinstvenom obliku izvan nastavne aktivnosti koja u jednom nudi zabavu i obrazovanje!

Program se izvodi u bazenu uz profesionalni nadzor. Instruktori odgovorni za edukaciju djece imaju dugogodišnje iskustvo u podučavanju novih ronilaca, kao i položen poseban ispit za podučavanje djece po međunarodnom programu i standardima

Standardi programa Scuba Explorers dio su standarda za obuku ronilaca međunarodno priznate škole ronjenja Scuba Schools International (www.divessi.com/hr/diving-for-kids), a ujedno su priznati i od strane Ministarstva prosvjete i športa. Po završetku programa polaznici dobivaju Scuba Explorers certifikat i diplomu, te mogu nastaviti svoju aktivnost kroz daljnje programe.

Prijave i upiti za program Scuba Rangers:

Ronilački klub Plavi: 098 803 156, [email protected]
Recepcija bazena: 048 240 570, [email protected]

Izvor: Bazeni Cerine
zatvori