Utorak, 21. svibnja 2024.

Potpisani ugovori s đurđevačkim udrugama, Mišulin: Ne bismo mogli realizirati projekte bez pomoći

Potpisani su ugovori s predstavnicima đurđevačkih udruga koje su se javile na natječaj koji Grad Đurđevac raspisuje za financiranje i realizaciju njihovih programa.

Ugovori su tako potpisani za aktivnosti koje se upravo provode i koje su u planu udruga do kraja ove godine, izvijestili su iz Gradske uprave.

Predsjednica Udruge žena grada Đurđevca Mirjana Mišulin nije krila zadovoljstvo zbog potpisivanja ugovora i suradnje s Gradom.

– Imamo brojne aktivnosti i u planu još nekoliko projekata koje mislimo odraditi do kraja godine što nikako ne bismo mogle da nema gradskih sredstava kojima se one financiraju – rekla je.

Đurđevački gradonačelnik Hrvoje Janči naveo je pak da je zadovoljan načinom na koji svojim nastupima, prezentacijama i aktivnostima udruge predstavljaju grad.

– Zadovoljan sam također vašim brojnim aktivnostima kojima uvelike obogaćujete sadržaje u Đurđevcu – poručio je i dodao da će Grad uvijek naći mogućnosti da kvalitetne sadržaje koji se nude putem udruga poprati na adekvatan način.

Izvor: Grad Đurđevac
zatvori