Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

[IMAMO DOBITNICE] Portal Drava.info i Dergez pekara povodom rođendana portala poklanjaju vam poklon pakete

Povodom svog osmog rođendana, 17. kolovoza, portal Drava.info vas u suradnji s poslovnim partnerima nagrađuje!

Dergez d.o.o. je poduzeće iz Podravskih Sesveta koje se već gotovo 25 godina bavi proizvodnjom kruha, domaćih kolača, torti, krafni, peciva te domaćih mlinaca i prezli.

S vremenom, u poduzeću Dergez pojavila se ideja i o razvoju maloprodaje, što je dovelo do toga da poduzeće Dergez broji čak 25 prodajna mjesta na području Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske županije.

U Dergez marketima možete pronaći veliki broj prehrambenih proizvoda, napitaka, kućanskih i higijenskih potrepština. U svakom trenu u Dergez marketima možete pronaći barem pedesetak artikala po sniženim cijenama, a tim Dergez trgovina kontinuirano radi na tome da u Dergez katalogu, koji izlazi sredinom svakog mjeseca, ponudi što više kvalitetnih proizvoda po pristupačnim cijenama. Isto tako, prodajno osoblje Dergez marketa uvijek vam stoji na usluzi kako bi svaka vaša kupovina bila što jednostavnija i kvalitetnija.

Sve dodatne informacije o proizvodima, artiklima, ali i dodatnim uslugama i pogodnostima, možete doznati u vama najbližoj Dergez trgovini. Također, sve svoje pohvale, ideje, prijedloge, ali i kritike možete podijeliti i putem društvenih mreža – Facebooka i Instagrama!


Osvojiti možete čak pet poklon paketa Dergez pekare.

Pakete Dergez pekare osvojile su Andrea Kralj, Silvija Perusic, Monika Picer, Martina Baranašić i Tara Branković. Daljnje upute poslali smo vam u Facebook inbox.

NAPOMENA: Sretne dobitnice ili dobitnici svoje će nagrade trebati podići u roku od dva dana od proglašenja dobitnika u njima najbližoj Dergez trgovini.

zatvori