Četvrtak, 2. svibnja 2024.

Općina Novigrad Podravski i ove godine financira nabavu radnih bilježnica za osnovnoškolce

Općina Novigrad Podravski i ove će godine financirati nabavu obaveznih radnih bilježnica za obavezne i izborne predmete.

Ta se odluka odnosi na sve učenike osnovne škole s područja općine, bez obzira na imovinsko stanje njihovih roditelja.

Kako bi ostvarili pravo na financiranje nabave radnih bilježnica potrebno je da u Osnovnu školu Prof. Blaž Mađer od 28. kolovoza između devet i 12 sati dostavite:

– originalni račun za radne bilježnice koji će škola kopirati i kopiju ovjeriti te potvrditi da je učenik (navodi se ime i prezime i upisani razred) za kojeg su kupljene radne bilježnice polaznik osnovne škole

– podatak o IBAN-u tekućeg računa roditelja/staratelja na koji će se izvršiti povrat novca u iznosu troška za radne bilježnice

– presliku osobne iskaznice roditelja/staratelja na čiji tekući račun se uplaćuje povrat novca, a kojom se potvrđuje da roditelj/staratelj ima prebivalište na području općine Novigrad Podravski.

Osnovna škola će dostavljati gore navedenu dokumentaciju u računovodstvo Općine.

Sve navedeno vrijedi za učenike koji pohađaju osnovnu školu Prof. Blaž Mađer, osnovnu školu u Koprivničkim Bregima ili bilo koju drugu osnovnu školu, s time da je prebivalište njihovih roditelja na području općine Novigrad Podravski.

Roditelji čija je obitelj primatelj minimalne novčane naknade također mogu koristiti ovu mjeru, ali u tom slučaju moraju, kao i svi ostali roditelji, sami kupiti radne bilježnice, a novac će im biti vraćen.

Neće se financirati likovne mape i kutije za tehničku kulturu, fiziku i kemiju.

zatvori