Utorak, 14. svibnja 2024.

Nogometni klub Močile povodom svog 20. rođendana ugostit će Slaven Belupa

Nogometni klub Močile povodom svog 20. rođendana na blagdan Velike Gospe ugostit će Slaven Belupo.

Kako je istaknuo Zvonimir Markač, član uprave NK Močila, osim ove utakmice već tradicionalno sve posjetitelje u Močilama očekuje iznimno bogat sportsko-društveni događaj.

– Naime, kako NK Močile ove godine obilježava 20 godina postojanja u upravi smo se potrudili da na proslavu dovedemo jako nogometno ime – koprivnički prvoligaš Slaven Belupo. Vodstvo Farmaceuta sa zadovoljstvom je prihvatilo ovaj poziv “Diva iz predgrađa” – naglasio je.

Sama utakmica igrat će se na Veliku Gospu u utorak 15. kolovoza. Točan termin utakmice, kao i cjelokupni program, klub će objaviti u narednim danima.

– Jedno je sigurno, dolazak Slaven Belupa bit će pravi mamac za posjetitelje, male i velike, i sigurni smo da nas na Močilskoj areni očekuje pravi spektakl. Dodajmo i da je proslava Velike Gospe i utakmica sa Slaven Belupom samo jedna u nizu aktivnosti uz proslavu 20. rođendana NK Močila. Podsjetimo, već je održan malonogometni turnir, a krajem godine održat će se i svečana akademija kluba – istaknuo je Markač.

Dodajmo da da će se svetkovina Uznesenja Blažene Djevice Marije, u narodu poznatija kao Velika Gospa, svečano proslaviti i u koprivničkoj župi i svetištu Majke Božje Močilske, koja slavi 40 godina od osnutka.

zatvori