Nedjelja, 5. svibnja 2024.

Molvarci dobili novu liječnicu i stomatologa, načelnik Ivančan: Prepoznati smo kao dobra sredina ugodna za život, boravak i rad

Općina Molve dobila je novu liječnicu obiteljske medicine, ali i novog stomatologa.

Naime, u Molve pristiže mlada liječnica Ana Kamber kao nova liječnica obiteljske medicine, a dolazak novog stomatologa Davida Bijelića pruža još jedan važan aspekt zdravstvene skrbi kada je u pitanju dentalna njega.

Zadovoljan dolaskom novih mladih lica je i načelnik Općine Molve Zdravko Ivančan.

– Molve su prepoznate kao dobra sredina ugodna za život, boravak i rad. Dobili smo mladu liječnicu koja je odabrala Molve od brojnih ponuđenih drugih općina i to nas posebno veseli te nam je to dodatna satisfakcija – poručio je.

Izvor: Općina Molve

Spomenimo da se uz dolazak stomatologa pak veže i renovacija stomatološke ordinacije u suradnji s Koprivničko-križevačkom županijom i Domom zdravlja Koprivničko-križevačke županije pa je novi liječnik privremeno smješten u Kloštar Podravski.

– Veseli me da smo dobili novog stomatologa premda je dosadašnja stomatologinja Slavica Zlatka bila izuzetno dobra, no morala je u mirovinu. Novi stomatolog radi u Kloštru Podravskom sve dok se ne urede prostorije ordinacije, no svega toga ne bi bilo da nema dobre suradnje sa Županijom i Domom zdravlja na čelu s Mirjanom Hanžeković koja se posebno angažirala oko dolaska stomatologa. Vjerujem da ćemo nakon Dana općine Molve moći useliti novog stomatologa te da će mještani imati modernu ordinaciju – zaključio je načelnik dodavši da je Hanžeković bila angažirana i oko dolaska liječnice obiteljske medicine.

Snimio Tomislav Matijašić.
zatvori