Utorak, 7. svibnja 2024.

Malom princu odobreno 50.000 eura, Štefan: Osim za aktivnosti, sredstva su namijenjena i za zapošljavanje stručnih osoba

Udruzi Mali princ odobrena su dva projekta ukupne vrijednosti 50.000 eura.

Iz đurđevačke Gradske uprave poručili su kako će spomenuta sredstva uvelike pomoći udruzi u realizaciji zacrtanih planova namijenjenih djeci s teškoćama u razvoju.

– Ugovori su stigli iz Ministarstva rada, mirovinskog sustava obitelji i socijalne politike za provedbu dva trogodišnja programa. Njima će se s po 25.000 eura sufinancirati projekt poludnevnog boravka i klupske aktivnosti te projekt Sretno dijete = sretna obitelj – objasnili su.

Kristinka Štefan, predsjednica Udruge Mali princ, istaknula je kako je za programe predviđeno i zapošljavanje stručnih osoba.

– Zahvaljujući dodijeljenim sredstvima, iako u manjem iznosu za provedbu aktivnosti poludnevnoga boravka u odnosu na prijašnje godine, nastavit ćemo sa svim planiranim aktivnostima, među kojima će svakako biti i zamjetan broj novih namijenjenih djeci s teškoćama vrtićke i školske dobi – rekla je Štefan.

Iz Gradske uprave zaključili su kako su ova dva ugovora, odnosno dodijeljena sredstva, dodatan motiv rada na obogaćivanju usluga i sadržaja koji se nude članovima Udruge Mali princ

Izvor: Grad Đurđevac
Izvor: Grad Đurđevac
Izvor: Grad Đurđevac
zatvori