Petak, 26. travnja 2024.

FOTO/VIDEO U Koprivničkim Bregima otvoreno novo dječje igralište, načelnik Kuzminski: Ovo je naš ponos

U Koprivničkim Bregima danas je u parku kod Vatrogasnog doma svečano otvoreno novo dječje igralište.

Riječ je o projektu čija je ukupna vrijednost oko 65.000 eura, a prijavljen je na sufinanciranje u okviru otvorenog natječaja LAG-a Podravina za mjeru 3.1.1. Projektom se pritom željelo doprinijeti unapređenju kvalitete provođenja slobodnog vremena stanovništva i potaknuti fizičku aktivnost te zdrav motorički i kognitivni razvoj djece.

Načelnik Općine Koprivnički Bregi Mato Kuzminski bio je izuzetno zadovoljan otvorenjem igrališta.

Snimio Valentino Štefanek.

– Ovo je naš ponos, vidi se sve što smo napravili u zadnjih godinu dana. Ovo je produkt rada svih nas djelatnika Općine i ostalih koji su sudjelovali u projektu, to sve danas možete vidjeti ovdje. Ovo igralište je prvenstveno napravljeno za djecu – naglasio je načelnik.

I predstavnici LAG-a Podravina Žuži Zabjan drago je što može prisustvovati otvorenju.

Snimio Valentino Štefanek.

– Kao prosvjetna djelatnica znam koliko je važno imati ovakvo igralište jer ono razvija motoričke sposobnosti djece; igralište je lijepo i prekrasno. Čestitam vama, a djeci želim vesele igre uz sretno zabavljanje – poručila je.

Spomenimo da je igralište posvetio župnik Župe sv. Roka Branko Horvat.

Održan je i kratak kulturno-umjetnički program djece iz Dječjeg vrtića Vrapčić te djece polaznika KUD-a Rudar, a djelić scena donosimo vam u fotogaleriji i videoprilogu u nastavku.

 

Otvorenje dječjeg igrališta u Koprivničkim Bregima

Objavljuje Drava.info u Ponedjeljak, 14. kolovoza 2023.

zatvori