Utorak, 1. listopada 2024.

FOTO Slaven na Apašu slavio protiv Rudeša

Nogometaši Slaven Belupa u trećem su kolu SuperSport hrvatske nogometne lige upisali prvu pobjedu u novoj sezoni.

Pred 700 gledatelja na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš slavili su rezultatom 3:2 protiv Rudeša.

Trener Ricardo Moniz večeras je na teren od prve minute poslao sastav: Marković, Bosec, Međimorec, Račić, Štefulj, Agbekpornu, Mioč, Hlevnjak, Crnac, Ortiz, Hoxha.

– U prvom poluvremenu smo gledali uglavnom izjednačenu utakmicu u kojoj su obje momčadi pokušavale zaprijetiti udarcima iz daljine. Igralo se tako gotovo do samog kraja, a onda u dvije minute dva pogotka. Bosec je savršeno pronašao centaršutom Crnca koji je glavom iz blizine u 44. minute zabio za 1:0. Samo minuti kasnije odgovorio je Latković i neometan sa sedam metara zabio za 1:1 – poručili su iz kluba.

Dodaju da se do novog vodstva farmaceuta čekalo 12 minuta u nastavku.

– Mioč je izvrsno centrirao, a Međimorec na drugoj stativi glavom zakucao za 2:1. Rudeš je prijetio nakon gola, no najveću priliku imao je Crnac kada je pucao iskosa s desne strane zamalo iznad grede. U 74. minuti 3:1. Iskušani recept danas – vrhunski centaršut Martinage i glava Međimorca! Gosti su se u igru vratili u 78. minuti kada je Tomečak nakon jedne kontre zabio za 3:2 – zaključili su.

U idućem kolu Slaven Belupo gostuje u Splitu kod Hajduka. Utakmica će se igrati u nedjelju, 13. kolovoza, s početkom u 21:05.

Slušaj uživo
zatvori