Četvrtak, 2. svibnja 2024.

FOTO Pranjić preuzeo novu funkciju u Podravka Vegeti: Možemo biti lideri, bit će noviteta u radu

Druga ekipa Podravka Vegete koju će voditi trener Antonio Pranjić počela je s pripremama za nadolazeću natjecateljsku sezonu.

Izvijestili su to iz koprivničkog kluba i objasnili kako je Pranjić ujedno preuzeo i funkciju voditelja Škole rukometa Podravka Vegete.

– Drugu ekipu čine djevojke koje će se natjecati u kategorijama U-15 i U-17. Kako se već na prvom treningu moglo vidjeti i čuti, pred curama je izazovno razdoblje u kojem će naglasak biti na tome da se kvalitetno radi i trenira te priprema za novu natjecateljsku sezonu. Trener Antonio Pranjić je u rad s drugom ekipom uključio i kondicijskog trenera Nikolu Goluba koji će svoju stručnost i znanja te iskustvo s prvom ekipom, ali i prepoznatljiv rad u mlađim reprezentativnim selekcijama, implementirati i u rad druge ekipe. S obzirom na potencijal, ali i rezultate koje trenutno ostvaruju igračice u drugoj ekipi, cilj je da se taj potencijal ispuni do kraja – istaknuli su u klubu.

Trener Pranjić zacrtao je plan prema kojem želi napraviti značajne iskorake.

– Želja mi je da naša Škola rukometa bude prepoznatljiva u ovom dijelu Europe jer Podravka ima mogućnosti biti lider u ovom području. Bit će noviteta u samom radu i sigurno je da će u početku biti teško i da će trebati vremena da se sve to “zakotrlja”, ali siguran sam da je to put kojim trebamo ići i koji će s vremenom dati željeni rezultat – poručio je Pranjić.

zatvori