Utorak, 7. svibnja 2024.

FOTO Podravkašice upisale pobjedu u Bjelovaru, Obrvan: Ovo je samo početak, u nekim segmentima možemo i hoćemo puno bolje

Rukometašice Podravka Vegete odigrale su prvu pripremnu utakmicu za nadolazeću sezone te upisale pobjedu rezultatom 22:38 na gostovanju u Bjelovaru.

– Podravka je nametnula svoj ritam i nije bilo sumnje da će ova trening utakmica završiti u korist koprivničkih rukometašica – kazali su iz kluba.

Trener Podravkašica Ivica Obrvan istaknuo je kako je ova kontrolna utakmica nakon 10 dana priprema bila potrebna da bi se moglo analizirati na čemu još treba raditi.

– Prije svega smo htjeli da ovo bude jedan dobar trening. Zadovoljan sam određenim stvarima, a ovo je samo početak i u nekim segmentima možemo i hoćemo puno bolje. Sve igračice su igrale, osim onih koje su zbog određenih zdravstvenih problema ostale u Koprivnici – kazao je te dodao kako će napraviti analizu utakmice, iako je razlika u kvaliteti između ove dvije ekipe velika.

Spomenimo kako rukometašice nastavljaju s tempom priprema, a nakon toga na rasporedu su dvije nove pripremne utakmice s mađarskim Dunaujvarošom u Koprivnici 18. i 19. kolovoza.

zatvori