Četvrtak, 2. svibnja 2024.

FOTO Mladež DVD-a Draganovec sudjelovala u Kampu vatrogasne mladeži u Fažani

Pripadnici mladeži DVD-a Draganovec od 7. do 14. kolovoza sudjelovali su u radu Kampa vatrogasne mladeži u Fažani, i to sa svojim voditeljicama Nikolinom i Mateom Pajski.

Kako su izvijestili iz Vatrogasne zajednice grada Koprivnice, tamo su kroz razne aktivnosti i druženje učili i razvijali vatrogasne, ali i socijalne vještine. Odradili su vatrogasne radnje poput strojeva radnje, vježbe s vatrogasnom motornom štrcaljkom, vježbe s preprekama za mladež i motanja cijevi, a osim toga svakodnevno su se zabavljali igrajući vatrogasne igrice, razne sportove poput odbojke, graničara, nogometa, košarke, stolnog nogometa i stolnog tenisa te održavanjem zabavnih večeri.

– Naša su djeca ove godine uložila puno truda te smo tako osvojili čak devet diploma iz raznih aktivnosti poput najluđe frizure (Antonija Ostrički, treće mjesto), najbolje maske (treće mjesto za maske Super Mario Bros), super talenta (Jakov, Matija i Luka iz DVD-a Krištanovec odsvirali su na gitarama Smells like teen spirit i osvojili cijelu publiku te drugo mjesto), odbojke na pijesku (djevojke treće mjesto, dečki četvrto mjesto), graničara (treće mjesto) i igrica (sa svojim ekipama najuspješnije su bile: Manuela – prvo mjesto, Marta – drugo mjesto i Melanie – treće mjesto) – poručila je voditeljica Nikolina Pajski.

U kampu su mladi vatrogasci stekli nova znanja, poznanstva i prijatelje te se kući sretno vratili ispunjeni novim iskustvima.

zatvori