Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

FOTO Kampiranje uz airsoft u park šumi Borik privuklo brojne zaljubljenike u prirodu

Park šuma Borik danas je bila mjesto organiziranog kampiranja uz airsoft koje je održano u sklopu Summer Cock festivala u Đurđevcu.

U druženju djece i roditelja bilo je za svakog ponešto, od podizanja kampa, tradicijskih igara, radionice logorovanja, natjecanja u noćnom gađanju meta sa svjetlećim kuglicama, večera uz logorsku vatru te doručak i mala zelena akcija nakon buđenja u prirodi.

Veliki doživljaj bit će upotpunjen promatranjem suza sv. Lovre, a kampiste veseli da je za ovaj astronomski fenomen najavljena gotovo idealna noć.

Kampiranje uz airsoft organizirao je klub Templari iz Đurđevca, čiji je predsjednik Nikola Zobunđija istaknuo kako je ovo treće airsoft kampiranje.

– Kampiranje se održava na prostoru bivše streljane pokraj našeg prekrasnog hostela. Kampiranje je zamišljeno kao provođenje vremena na otvorenom za sve dobne skupine. U sklopu kampiranja održali smo razne kreativne igre kao što su bacanje potkova, potezanje užeta, skakanja u vreći, dnevno i noćno gađanje meta iz airsoft replika – kazao je predsjednik.

Dodao je kako ga veseli što za razliku od prošle dvije godine ovogodišnje kampiranje ima idealne uvjete za promatranje suza sv. Lovre.

– Kiša se ispadala, nema ni mjeseca tako da vjerujem da će ovo biti noć za pamćenje – zaključio je.

zatvori