Utorak, 7. svibnja 2024.

FOTO Bregovska Mladost dovela čak devet pojačanja, predsjednik Sršić: Uz prvu momčad, veliki fokus polažemo i na naš pomladak

Nogometni klub Mladost iz Koprivničkih Bregi ozbiljno se sprema za nadolazeću sezonu u Drugoj županijskoj nogometnoj ligi.

Kako nam je potvrdio predsjednik kluba Marko Sršić, momčad je pojačana s čak devet igrača.

– Naporno smo radili proteklih mjeseci kako bi ojačali igrački kadar. U klub smo doveli devet, većinom domaćih dečki koji su već igrali za nas. Osim pojačanja na terenu, doveli smo i novog trenera, Dražena Dlaku. Drago mi je što će naš dosadašnji trener Dražen Milojević ostati u klubu te će biti na dispoziciji glavnom treneru – rekao je predsjednik kluba.

U klub su tako došli Matej Sršić, Mario Rac, Nikola Srbiš, Tomislav Cvitković, Luka Prvčić, Goran Novogradec, Matija Sršek, Patrik Milojević te Ivica Krstitović.

– U nadolazećoj sezoni cilj nam je završiti u gornjem dijelu prvenstvene ljestvice. Vjerujem da ćemo u tome i uspjeti, jer stanje u klubu je jako dobro. Igrači se jako dobro poznaju i svi smo kao jedna velika obitelj – pojasnio je.

Osim dovođenja igrača, u proteklom vremenu u klubu su puno napravili i na klupskoj infrastrukturi, dodao je predsjednik.

– Tako smo obnovili prostorije kluba, postavili smo nove golove na terenu. Također smo zamijenili i bojlere za grijanje tople vode. Popravili smo i klupsko vozilo te ga registrirali. Vozilom se nećemo služiti samo mi, već će biti na raspolaganju i drugim udrugama s područja općine – objasnio je Sršić.

Predsjednik je objasnio kako radovima tu nije kraj, jer već u rujnu će u klubu započeti radovi na iskopavanju arktičkog bunara.

– Bunar nam je potreban kako bi smo mogli navodnjavati travnjak. Nakon izgradnje bunara, obnovit ćemo sanitarne čvorove te izgraditi dječje igralište pokraj terena kako bismo dodatno potaknuli i naše sumještane s djecom da nas dođu bodriti – pojasnio je.

Predsjednik je rekao kako je klubu fokus upravo na djeci pa tako imaju tri mlađe dobne skupine.

– Trenutno imamo U-7, U-9 i U-11 kategorije klinaca. Sveukupno više od 30 djece redovno trenira pod budnim okom Mateja Loinjaka. Jako puno pozornosti posvećujemo našim mladim generacijama jer su one budućnost našeg kluba. Konstantno radimo na boljim uvjetima za naše najmlađe igrače i vjerujemo da je jedino to ispravan put i naša budućnost – zaključio je Sršić.

zatvori