Subota, 4. svibnja 2024.

Drugi Dergez obiteljski dan u Park šumi Borik u Đurđevcu

U nedjelju 27. kolovoza od 16 sati u Park šumi Borik u Đurđevcu, Dergez trgovine i Turistička zajednica zajednica grada Đurđevca organiziraju drugi Dergez obiteljski dan!

Svu djecu, njihove roditelje i ostale članove obitelji, očekuje mnogo zanimljivog besplatnog sadržaja. Mališani će skakati na napuhancima, sudjelovati u kreativnim radionicama, igrati razne sportske i društvene igre te će se moći natjecati u obiteljskoj olimpijadi sa starijim članovima obitelji i osvojiti vrijedne poklon pakete. Oni najmlađi, moći će uživati u lutkarskoj predstavi Kraljevna na listu koprive Lutkarske družine Kopriva pec, pec – Društva naša djeca Koprivnica, a za glazbenu podlogu bit će zadužen Ana Leona’s Acoustic Duo.

Također, prisutni se mogu okušati i u streličarenju za cijelu obitelj (za male i velike) uz pomoć povijesne postrojbe sv. Juraj. Kad se smrači, svi posjetitelji moći će uživati u kinu pod zvijezdama u projekciji crtića Ringe ringe raja.

– Kao mali znak zahvalnosti vjernim Dergez kupcima, svi navedeni zabavni sadržaji te hrana i piće, bit će besplatni. Hvala glavnom sponzoru Carlsbergu, TZ zajednici grada Đurđevca te ostalim prijateljima Dergez obiteljskog dana – Podravki, Ledu, Studenoj, Intersnacku, Atlanticu, Hellu i Dukatu. Neizmjerno smo zahvalni što i oni svojim doprinosom podržavaju Dergez obiteljski dan. Također, nadamo se velikom broju okupljenih te da ćemo svi uživati i zabavljati se sa svojom obitelji i prijateljima – rekla je Ivana Dergez, voditeljica maloprodaje Dergez trgovina.

U videu pogledajte kako je bilo na prvom Dergez obiteljskom danu.

zatvori