Petak, 3. svibnja 2024.

‘Druga zona’ donosi zagonetan način prikazivanja filmova, Karla Lulić: Projekcije će biti na tajnim lokacijama, na publici je da otkrije gdje i o kojim filmovima se radi

“Druga zona” projekt je koji će na zagonetan način publici predstaviti pet različitih filmova, a svrha projekta je povećati angažiranost publike te poticati okupljanja uz film i vraćanje u kina.

– Zanimljivost ovog projekta je da ćemo ponuditi nešto drugačije i inovativno kao sadržaj za grad Koprivnicu. Riječ je o seriji od pet projekcija koje će biti na različitim lokacijama u gradu. Građani će tako imati priliku pogledati određene filmove koje do sada nisu imali prilike pogledati – kazala je tako Karla Lulić iz Udruge Dobar film i organizatorica projekta koji nosi slogan “Hoćeš pogledati dobar film? Uđi u drugu zonu”.

Građane očekuju komedije, horori i trileri, a zanimljivo je da će svaka projekcija biti prikazana na drugoj tajnoj lokaciji.

– Na publici je da otkrije gdje i o kojem se filmu radi. Udruga Dobar film će na plakatima i na svojim društvenim mrežama otkrivati tragove koji će ih odvesti na mjesto prikazivanja filma. Nakon projekcije slijedi druženje uz prikladnu zakusku i dobru glazbu – istaknula je.

Trag prve lokacije je “Daleko uz potok, dolje niz prugu…”, a moći će se skenirati i kod na plakatima koji su postavljeni u gradu.

– Za prvi film, uđite u “Drugu zonu” u petak 18. kolovoza u 21 sat – zaključila je Karla Lulić.

zatvori