Subota, 27. travnja 2024.

DONIJETA ODLUKA Općina Peteranec kupit će bilježnice i radni materijal za svoje osnovnoškolce

Općina Peteranec donijela je odluku o kupnji bilježnica i radnog materijala za učenike osnovnih škola s prebivalištem na području općine za nadolazeću školsku godinu.

Kako govore u Općini, učenici od prvog do četvrtog razreda dobit će radni materijal koji uključuje dvije grafitne olovke, gumicu, šiljilo, drvene bojice, flomastere, pastele, glinamol, plastelin i vodene bojice te šest bilježnica s crtama, dvije bilježnice za matematiku i jednu bilježnicu za geometriju.

Kada je pak riječ o učenicima od petog do osmog razreda, oni će dobiti tehničku olovku, mine za tehničku olovku i gumicu te 10 bilježnica s crtama, dvije bilježnice za matematiku i jednu bilježnicu za geometriju.

– Bilježnice i radni materijal učenicima polaznicima Osnovne škole Fran Koncelak Drnje, Područne škole Sigetec i Područne škole Fran Galović Peteranec će biti podijeljene u školi prvi dan škole, dok za učenike koji polaze druge osnovne škole, a imaju prijavljeno prebivalište na području općine Peteranec, bilježnice i radni materijal trebaju doći osobno preuzeti roditelji, odnosno skrbnici krajem kolovoza u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Peteranec na adresi Matije Gupca 13, Peteranec. Odredbe stavka na odgovarajući se način primjenjuju i na učenike Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce – naglašavaju u Općini.

Cijela odluka dostupna je ovdje.

zatvori