Petak, 3. svibnja 2024.

DANI OPĆINE Koprivnički Bregi obilovat će sadržajima, očekuje nas otvorenje igrališta, predstavljanje udruga, vatrogasna vježba, nogometni turnir…

Mnoštvo događanja narednih dana očekuje sve stanovnike općine Koprivnički Bregi i njihove goste.

Brojne aktivnosti održat će se u sklopu obilježavanja Dana općine Koprivnički Bregi te proslave blagdana Župe svetog Roka u Koprivničkim Bregima.

Program počinje u nedjelju, 13. kolovoza u 10 sati kada će bregovskim ulicama defilirati oldtimer traktori. Istaknimo kako će u isto vrijeme početi i vatrogasna vježba i prezentacija vatrogasne opreme na prostoru ispred vatrogasnog doma u Bregima. Popodnevni sati bit će rezervirani za memorijalni turnir na igralištu Zlaka.

Program se nastavlja dan kasnije, u ponedjeljak, s početkom u 11 sati kada će udruge s područja općine na prostoru oko vatrogasnog doma u Bregima prezentirati svoj rad. Za 12 sati najavljeno je svečano otvorenje novog dječjeg igrališta pokraj vatrogasnog doma, a u 13 sati na rasporedu je svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Koprivnički Bregi.

Na blagdan Velike Gospe Lovačko društvo Zec Koprivnički Bregi održat će natjecanje u gađanju glinenih golubova. Uz natjecanje u gađanju glinenih golubova, na blagdan Velike Gospe održat će se i završnica nogometnog turnira.

U srijedu, 16. kolovoza u 10:30 održat će se svečana sveta misa u crkvi svetog Roka. Osim mise, održat će se i tradicionalno Rokovsko prošćenje popraćeno napuhancima za djecu. Od 10 sati UDVDR Koprivnički Bregi održat će pak izložbu opreme iz Domovinskog rata u prostorijama MK Holistera, a istovremeno održat će se i izložba motora i opreme.

Svečanost završava u subotu, 19. kolovoza na igralištu Zlaka gdje će bit održan nogometni turnir za mlađe uzraste. Isti dan UDVDR Koprivnički Bregi održat će sportsko natjecanje za branitelje na prostoru Lovačkog društva Zec.

Kompletan program pogledajte u nastavku.

zatvori