Petak, 17. svibnja 2024.

[2.ŽNL] Podravec će novi nokaut pokušati ostvariti protiv Čvrsteca, Omladincu u goste dolazi Mičetinac, Sokolovi lete u Sigetec

Nakon uzbudljivog prvog kola u kojem je palo čak 36 golova, u nedjelju je na rasporedu drugo kolo Druge županijske nogometne lige.

Svih sedam susreta kola igra se u 17 sati.

Jedna od najzanimljivijih utakmica kola igrat će se u Herešinu gdje će domaćinu Omladincu u goste doći Mičetinac. Omladinac je u novu sezonu ušao s očekivanom pobjedom u gostima gdje je slavio protiv Gornje Rijeke rezultatom 5:2. Mičetinac je s druge pak strane na domaćem terenu remizirao s Graničarom iz Novog Virja. Omladinac je i u ovom kolu veliki favorit pa sve osim pobijede nedjeljnih domaćina bit će iznenađenje.

Lak zadatak, barem u teoriji, imat će igrači Podravca kojima u goste dolazi momčad Čvrsteca. Podravec je jedan od glavnih favorita za osvajanje lige, a to su potvrdili i prošlog tjedna kada su s visokih 7:1 pregazili bregovsku Mladost. Bila je to i najviša pobjeda prošlog tjedna pa je Podravec zauzeo prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici.

Drugu najvišu pobjedu u prvom kolu ostvario je Prekodravac koji je sa 6:1 u gostima nadigrao Čvrstec. Nova tri boda igrači Prekodravca ove će nedjelje tražiti na domaćem terenu protiv momčadi Drave iz Podravskih Sesveta. Prednost je na strani nedjeljnih domaćina.

Mladost iz Koprivničkih Bregi gorak okus prošlotjednog teškog poraza pokušat će isprati u nedjelju na domaćem terenu protiv Viktorije. Za prve bodove u prvenstvu Bregovci će se morati dobrano namučiti jer je Viktorija i prošlotjednom pobjedom od 3:0 u gostima protiv Goška pokazala kako je jedna od ozbiljnijih momčadi prvenstva.

Reki u goste dolazi Gornja Rijeka. Domaćini ovog susreta u prošlom su kolu u gostima nadigrali Sokol 3:1, dok su nedjeljni gosti poraženi na domaćem terenu 5:2 od Omladinca. Reka će zasigurno loviti nova tri boda te u utakmicu ulazi kao veliki favoriti.

Sigečka Mladost nakon prošlotjedne pobjede od 2:1 nad Dravom, u nedjelju na domaćem terenu dočekuje Sokol. Sigečka Mladost jedna je od ekipa koja lovi sam vrh prvenstvene ljestvice te nedjeljni ogled na domaćem terenu ne bi smio predstavljati preveliki problem za njih.

Graničar iz Novog Virja na domaćem će terenu snage odmjeriti s Goškom. Graničar je u prvom kolu uzeo bod, a nedjeljni susret bit će jedna od lakših prilika da domaćini dođu do još pokojeg boda u prvenstvu.


Raspored drugog kola Druge županijske nogometne lige: 

27.08.2023 17:00 Koprivnički Bregi NK Mladost Bregi – NK Viktorija
27.08.2023 17:00 Novo Virje NK Graničar (NV) – NK Gošk
27.08.2023 17:00 Herešin NK Omladinac – NK Mičetinac
27.08.2023 17:00 Reka NK Reka – NK Gornja Rijeka
27.08.2023 17:00 Sigetec NK Mladost Sigetec – NK Sokol
27.08.2023 17:00 Ždala NK Prekodravac – NK Drava (PS)
27.08.2023 17:00 Torčec NK Podravec – NK Čvrstec

zatvori