Petak, 3. svibnja 2024.

VIDEO Eric Vidović predstavio spot za novu pjesmu: Sve je lakše kada se napokon ugleda more

Eric Vidović predstavio je novi spot za pjesmu “Driving To The Sea”, jednu od top 40 pjesama domaćeg etera.

Mladi Koprivničanac Eric Vidović jedan je od vrućih srpanjskih dana proveo upravo onako kako zamišlja idealan ljetni dan, vozeći se prema obali, slušajući glasno radio i zabavljajući se. Sve to je snimio i pretočio u glazbeni spot za pjesmu “Driving To The Sea”.

– Spot smo snimali onako kako i pjesma govori, vožnjom na more. Ono što se ne vidi u tih nekoliko minuta je da smo se s 20-ak kilometara na sat prvo vozili u dugačkoj koloni od Zagreba do Karlovca. Kada smo stigli do Gospića, spustili smo se na staru cestu prema Karlobagu, a tu je počela i uživancija – ističe Eric i dodaje kako je sve skupa doživio kao zanimljivu avanturu koja ide uz ljeto i godišnje odmore.

Uz gomilu dobrih vibracija koje nosi i sama pjesma naglašava kako je sve lakše kada se napokon ugleda more.

– Nadam se kako će moj novi singl biti neizostavna pjesma za sve one koji putuju na more jer je upravo za to i namijenjena. Kada sam ju stvarao u glavi mi je bila samo misao kako se ljeti vozim na more sa spuštenim prozorima i da na radiju svira pjesma koja je u tom trenutku bila tek ideja – kaže.

Iako priznaje da je nova pjesma stilski drugačija od njegovog dosadašnjeg rada, smatra kako je u skladu s trenutnim svjetskim trendovima i modernim zvukovima u kojima prevladavaju gitare i brzi beat.

Spomenimo kako Eric potpisuje tekst, produkciju pjesme, kao i sviranje i snimanje gitare, basa i vokala, a stvaranju su još doprinijeli i Luka Osrečak, Filip Vidović, Gordan Dragić te Mischa Janisch.

zatvori