Subota, 27. travnja 2024.

USPJEŠNE AKCIJE Za Socijalnu samoposlugu građani donirali 386 kilograma hrane

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica uspješno je provelo akcije prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu.

Građani su ukupno donirali 386 kilograma različitih prehrambenih proizvoda i 124 sredstva za higijenu. Donacije su se prošli ponedjeljak prikupljale u Robnom centru KTC na Danici, dok je u subotu akcija provedena u Shopping centru Supernova.

– Zahvaljujući donacijama građana, ovaj tjedan ponovno možemo organizirati akciju podjele humanitarne pomoći potrebitima. Prikupljene stvari ćemo rasporediti u pakete, koje u Socijalnoj samoposluzi jednom tjedno dijelimo potrebitima. Pakete dobivaju građani koji su na to stekli pravo temeljem Socijalnog programa Grada Koprivnice, a naši mobilni timovi odvoze ih i u okolne općine do potrebitih korisnika – poručuju iz Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

Svi koji bi naknadno željeli donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine mogu to učiniti u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica u Herešinskoj ulici 33 radnim danom od 7 do 15 sati ili za dogovor nazvati (048) 642-193. Pomoći možete i novčano uplatom na žiro račun Podravske banke IBAN HR9223860021100510465.

Ustupilo Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica.
Ustupilo Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica.
zatvori