Nedjelja, 28. travnja 2024.

Turistička zajednica područja Dravski peski organizira rafting rijekom Dravom i vožnju turističkim brodom od Brodića do Križnice

Turistička zajednica područja Dravski peski organizira rafting rijekom Dravom i vožnju turističkim brodom koja će se održati u nedjelju od Brodića do Križnice.

Kotizacija po osobi iznosi za rafting iznosi 35 eura, a uključuje osigurani čamac/kanu i opremu – prsluke i vesla, zatim promotivni start paket koji sadrži majice za sudionike, vodu i energetske pločice, doručak na Etno imanju obitelji Karlovčan i ručak na Križnici uz konzumaciju autohtonih podravskih delicija, pratnju tijekom cijelog puta koju čine skiperi i motorni čamci, zatim organizirani prijevoz vlakićem od Etno kuće obitelji Karlovčan do starta za rafting te organizirani prijevoz autobusom natrag do Etno kuće obitelji Karlovčan.

Rok za uplatu kotizacije je petak 7. srpnja do 12 sati.

Više detalja i predviđena satnica dostupni su na mrežnoj i Facebook stranici Turističke zajednice područja Dravski Peski.

Za dodatna pitanja ili informacije možete se javiti svaki dan na telefon +385 99 488 3618 ili putem e-maila [email protected]

Isto tako, Turistička zajednica područja Dravski Peski i Etno kuće obitelji Karlovčan pozivaju na vožnju turističkim brodom ili gliserima u nedjelju od Brodića do Križnice. Cijena vožnje po osobi iznosi 35 eura, a u cijenu je uračunat doručak, ručak, hladna bočica vode i vožnja do Križnice te povratak busom do Brodića.

Sve informacije dostupne su na broj mobitela 099/709-6510 (Martin) ili inbox stranice Etno kuće obitelji Karlovčan.

U slučaju niskog vodostaja (Botovo 75) vožnja brodom se otkazuje.

zatvori