Nedjelja, 28. travnja 2024.

[POKLANJAMO] Vikend restoran Hostela Borik nudi finu klopu, znamo koju obitelj vodimo na ručak

U Park šumi Borik u Đurđevcu nalazi se hostel sa smještajnim kapacitetima.

S obzirom na to da nam je stiglo ljeto, vrijeme je lijepo i toplo, za sve ljubitelje prirode i prirodnog okruženja njihov vikend restoran će biti otvoren svake subote i nedjelje gdje će se gosti moći osvježiti hladnim napitkom, zasititi se ukusnom hranom, a za najmlađe bit će organizirani takozvani “napuhanci” i ostale aktivnosti.

Portal Drava.info i Hostel Borik poklanjaju jednoj obitelji jedan obiteljski ručak 22. ili 23. srpnja.

Dobitnik obiteljskog ručka je Velimir Cirkvenec, a daljnje upute poslali smo vam u Facebook inbox.

Smještajni kapaciteti prvenstveno su namijenjeni školarcima i vrtićarcima koji dolaze u školu u prirodi, ali i svim drugim dječjim i odraslim grupama. Za djecu su organizirane i kreativne radionice na koje djeca kroz rad mogu upoznati prirodne baštine Đurđevačkih pijesaka i Park šume Borik, a dostupne su i zabavne sportske aktivnosti. Uz smještajne kapacitete posjetitelji mogu šetati uređenim poučnim stazama Đurđevačkih pijesaka i Park šume Borik.

Uz spavaonice, hostel ima potpuno opremljenu blagovaonicu, multifunkcionalnu dvoranu te kabinet u podrumskim prostorijama za izvođenje radionica.

U zgradi hostela održava se škola u prirodi kako bi djeca neposrednim sudjelovanjem mogla upoznati bogatstvo đurđevačke autohtone flore i faune, participirati u raznim tematskim radionicama te stjecati nova praktična znanja i vještine.

U sklopu hostela također se nalazi sustav za iznajmljivanje električnih bicikala te amfiteatar – prirodan ambijent za realizaciju škole na otvorenom namijenjen za učenje u prirodi, održavanje predavanja, panel diskusija i javnih tribina.

Uređena je i trim staza s 20 postaja. Osim toga, duž trim staze uspostavljena je i poučna staza s 20 klupa koja sadržava ekološke poruke, čime se nastavlja raditi na promociji te dodavanju sportskih i turističkih sadržaja kako bi se očuvala borova šuma.

zatvori