Nedjelja, 28. travnja 2024.

[POKLANJAMO] Portal Drava.info i Tiskaj me poklanjaju šaljivu šalicu i majicu, znamo tko su dobitnice

TISKAJ ME, kiosk na Gradskoj tržnici u Koprivnici, za vas radi i izrađuje 👉tisak na majice👉kopiranje ključeva👉graviranje pločica👉brušenje noževa👉popravak obuće👉kožne remene i novčanike.

Potražite nas svakoga dana od osam do 14 sati, a subotom od osam do 12 sati!

TISKAJ ME – specijalizirani za tisak na majice, pregače, šalice, platnene vrećice, zidne satove, kišobrane, podmetače za miš, puzzle i jastuke.

Za vaš poštanski sandučić, interfon i ulazna vrata, TISKAJ ME gravira pločice s imenima, izrađuje kućne brojeve, pločice “Čuvaj se psa” sa slikom vašeg psa te table za OPG-ove. Novitet je lasersko pisanje željenog teksta na otirač u dimenzijama 60 x 40 cm.

Ne propustite razveseliti svoje najdraže nekim od poklona koje za vas mogu napraviti u ovoj kreativnoj radionici; baby majice i podbradače s veselim natpisima i sličicama, majice za klince s njihovim junacima iz igrica ili serija, šalice za rođendane i godišnjice sa šaljivim natpisom, jastuke na koje ćemo za vas staviti poruku ili sliku, kišobrane ukrašene imenom, slikom, logotipom tvrtke ili nekom porukom.

Multipraktik za usluge svih vrsta i za vas uvijek dostupni putem sms poruka i telefona 099/513-4777.

Sve novitete popratite na Facebook stranici TISKAJ ME, gdje ujedno u kratkom roku možete dobiti informaciju koja vas interesira.

Vaša ideja – TISKAJ ME rješenje!


Portal Drava.info i Tiskaj me dvoje čitatelja ili čitateljica poklanjaju šaljivu šalicu i majicu.

Dobitnice šaljive šalice i majice su Žaklina Pavliš i Antonia Žužić. Daljnje upute poslali smo vam u Facebook inbox.

zatvori