Utorak, 30. travnja 2024.

[POKLANJAMO] Glazbeno-poetska predstava ‘Kaj je ljubav’ stiže u Đurđevac, znamo tko ide na izvedbu

Glazbeno-poetska predstava “Kaj je ljubav” održat će se u nedjelju 16. srpnja u 20 sati u Domu kulture u Đurđevcu.

Portal Drava.info dvoje čitatelja daruje s po dvije ulaznice, a sretne dobitnice su Ana Kenđelić i Željka Golubić. Upute smo vam poslali u inbox.

“Kaj je ljubav” je koncertno poetski cabaret u kojem će Adam Končić govoriti o muško ženskim odnosima kroz pjesme popularnih pjesnika, kroz kratke monološke dramske forme i naravno, kroz glazbu i pjesmu.

Pjesnici poput Ladislava Pežigala kojeg Končić često interpretira zbog njegovog osebujnog kajkavskog izraza svakako će se naći na repertoaru, kao i nezaobilazni hrvatski pjesnici ljubavne poezije poput Enesa Kiševića ili Željka Krznarića.

Prozne dijelove cabareta Končić će govoriti kao pseudo autobiografske crtice, nalik na dnevničke zapise jednog suvremenog homo sapiensa koji potiče iz Krapine i humorno se poigrava mačističkim stereotipima, ulogom muškarca u modernom društvu, koji iskreno progovara o pobjedama i porazima u ljubavi.

U predstavi će se pjesme izvoditi uživo, uz pratnju četveročlanog muzičkog sastava, koji će sačinjavati članovi orkestra kazališta Komedija.

Ovaj kabaretski program pružit će idealan programski okvir za prostor Komedijinog kluba na glavnom gradskom trgu, koji će pružiti kvalitetnu zabavu za večernji izlazak u takav urbani klupski prostor.

U svom autorskom projektu Adam Končić smjelo nam upućuje vječno pitanje: “Kaj je ljubav?”. Znajući da na to pitanje nema odgovora, da veličinu i dubinu ljubavi nikada nećemo moći ni dokučiti ni artikulirati, Adam se odlučuje na ono što nam jedino preostaje: da ju opjevamo.

Spomenimo da se ulaznice po cijeni od 4,00 eura mogu kupiti od danas u Restoranu i pivnici Stari grad.

zatvori