Subota, 27. travnja 2024.

[POKLANJAMO] Bliži se glazbeni spektakl u kampusu, stižu Urban, Psihomodo Pop, Edo Maajka…znamo tko ide na RockLive festival

Bliži se 12. RockLive Festival koji će se od 27. do 29. srpnja održati na dobro poznatom mjestu, u koprivničkom Kampusu.

Portal Drava.info dvoje naših čitatelja daruje s po jednom festivalskom ulaznicom. Dobitnice po jedne festivalske ulaznice su Kiara Ana Cvrtnjak i Marija Potroško Kovačić. Upute o preuzimanju ulaznica poslali smo vam u inbox.

Prvog dana festivala, u četvrtak, na glavnoj pozornici nastupit će Brkovi, Mortal Kombat, Bore Balboa, Tidal Pull i Kal’s Penny, a tu je i nezaobilazni RockLive radio.

U petak na Pixel Crew Stageu je zagrijavanje uz TheEky, TheOdo, E1, &W@n. Petak je rezerviran i za radionicu RockLive majice u RockLive chill zoni u 16 sati, a kasnije će nastupiti VOADO. Na glavnoj pozornici drugog dana festivala nastupit će Psihomodo Pop, Edo Maajka, Jonathan, Šarena Pojava, SlonOFF i Dead Dog Summer, a tu je i RockLive radio.

Subotnji program započinje na Pixel Crew Stage, a za zagrijavanje su zaduženi TheEky, TheOdo, E1, &W@n. Radionica RockLive teglice održat će se u RockLive chill zoni u 16 sati, a za 17 sati je najavljen glazbeni kviz. Glavna pozornica u subotu je rezervirana za sljedeće izvođače: Urban &4, Kukus, Mašinko, Cold Snap, One step away i Hrmulja. RockLive radio bit će i posljednjeg dana festivala.

Ulaznice

Festivalske ulaznice do 26. srpnja iznose 27 eura, a na dan 32 eura.
Direktan link za festivalske ulaznice:
https://www.entrio.hr/event/rocklive-festival-12-12466

Dnevne ulaznice kupuju se na blagajni festivala za svaki dan pojedinačno, a cijena ulaznice po danu iznosi 15 eura.

Blagajna festivala otvara se svaki dan u 18 sati, a tamo možete zamijeniti svoje kupljene ulaznice za narukvice ili kupiti festivalske i dnevne ulaznice.

Na blagajni se također podižu ulaznice dobivene na nagradnoj igri i ovjeravaju se HŽ karte festivalskim žigom

Vrata festivala otvaraju se svaki dan u 19 sati.

Kamp

Festivalski kamp nalazi se pored lokacije festivala, a pored njega i veliki parking. Sve je besplatno. Kamp ima eko sanitarni čvor, tuševe i sustava za pranje ruku, a sanitarni čvor nalazi se i u prostoru festivala. Posjetitelji s dnevnim ulaznicama imaju također mogućnost kampirati. U kampu, kao i na cijelom području kampusa, zabranjeno je paljenje vatre.

HŽ popust

Svi koji u Koprivnicu dolaze iz udaljenosti duže od 25 kilometara imaju mogućnost ostvariti popust od 40 posto na povratne karte za vlak. Prilikom kupovine karte za vlak potrebno je naglasiti da putujete na RockLive festival i imate pravo na popust. Kada dođete na RockLive festival, na blagajni ovjerite vašu kartu RockLive žigom.

Piće i hrana

Piće se na festivalu kupuje isključivo gotovinom, nema upotrebe kartica. Potrebno je na jednoj od dvije blagajne za bonove izabrati bon za piće koje želite, te s kupljenim bonom idete na šank gdje preuzimate piće. Povrat bonova, odnosno povrat novca za već kupljene bonove nije moguć, kao ni zamjena bona za drugo piće. Iskoristite svoje bonove do kraja festivala, a šankovi svaki dan rade od 19 do pet sati.

Hrana se na festivalu kupuje direktno gotovinom, nisu potrebni bonovi.

Medijski pokriva portal Drava.info.

zatvori