Ponedjeljak, 13. svibnja 2024.

NK MOČILE SLAVI 20. ROĐENDAN Markač: U subotu organiziramo malonogometni turnir, a pripremili smo i niz iznenađenja za posjetitelje

U povodu proslave 20. godišnjice postojanja Nogometni klub Močile iz Koprivnice u subotu organizira malonogometni turnir klubova.

– Na turniru će nastupiti Jedinstvo iz Pustakovca, Miklinovec iz Koprivnice, Omladinac iz Herešina, Rudar iz Glogovca, Sabarija iz Subotice Podravske, Tehničar iz Cvetkovca i domaćin Močile, koji će se natjecati s dvije ekipe – istaknuo je Zvonimir Markač, član Uprave Nogometnog kluba Močile.

Kazao je da će se turnir igrati na dva malonogometna terena na glavnom nogometnom igralištu na Močilskoj areni.

– Mala svečanost otvorenja održat će se u 10 sati nakon čega se počinje s utakmicama u skupinama. U svakoj od dvije skupine bit će četiri ekipe, a po dvije najbolje odlaze u polufinale. Utakmice polufinala trebale bi se igrati od 17 sati, susret za treće mjesto oko 19 sati, a veliko finale je na rasporedu u 20 sati. Najbolje ekipe osvojit će pehare, a birat će se i najbolji strijelac, golman i igrač turnira – objasnio je Markač.

Spomenimo da organizatori pripremaju niz iznenađenja za posjetitelje – bit će tu velika ponuda ića i pića, natjecanja preciznosti i dobre glazbe. Ulaz je besplatan, a nakon samog turnira nastavlja se druženje igrača i posjetitelja kako bi se na što ljepši način proslavio 20. rođendan kluba.

Dodajmo i da je ovaj turnir samo jedan od nekoliko događaja koje klub priprema u ovoj slavljeničkoj godini, a idući je na rasporedu već za Veliku Gospu, dakle 15. kolovoza.

zatvori