Petak, 17. svibnja 2024.

Najmlađi članovi Teniskog kluba Koprivnica odlični u Križevcima, Vito Treščec osvojio svoj prvi turnir u konkurenciji do 10 godina

Predstavnici Teniskog kluba Koprivnica sudjelovali su na turniru za djecu do osam, devet i 10 godina u Križevcima u organizaciji Teniskog kluba Križevci.

Na turniru do osam godina predstavnici Teniskog kluba Koprivnica bili su Ivan Lokotar, Lucija Sitar, Tesa Markić i Ante Dautanec.

– Ivan je osvojio prvo mjesto, Lucija je bila druga, Tesa treća, dok je Ante zauzeo četvrto mjesto – kazali su iz kluba.

Dodaju kako su predstavnici do devet godina bili Lucija Sitar, Hana Škvorc, Tesa Markić, Ante Dautanec, Ivan Lokotar, Ana Dautanec te Ivan Gregurina.

– Nakon razigravanja po grupama Hana, Lucija i Ivan Lokotar izborili su nastup u zlatnoj skupini u kojoj je Hana bila treća, Lucija peta te Ivan šesti. Ana, Tesa i Ivan Gregurina plasirali su se u srebrnu skupinu gdje je Ana bila prva, Tesa druga, a Ivan četvrti – navode.

Na turniru do 10 godina klub su predstavljali Barbara Belčić, Tesa Markić, Ana Dautanec i Vito Treščec.

– Tesa se plasirala u srebrnu skupinu te osvojila treće mjesto, Barbara je izborila nastup u najjačoj zlatnoj skupini te izborila drugo mjesto. U konkurenciji dječaka Vito se odličnim igrama protiv bolje rangiranih igrača plasirao u zlatnu skupinu u kojoj je uvjerljivo došao do kraja i osvojio svoj prvi turnir do 10 godina – istaknuli su.

zatvori