Subota, 18. svibnja 2024.

Grad Đurđevac nabavlja udžbenike i radne bilježnice za učenike, Lacković: Mislim da smo po tome jedinstveni u županiji

Grad Đurđevac i ove će godine sufinancirati nabavu radnih bilježnica i obaveznih radnih materijala za učenike.

Iz Grada Đurđevca navode kako će se sufinancirati radni materijali za učenike Osnovne škole Đurđevac, učenike srednjih škola koji imaju prebivalište na području grada te školski pribor za učenike Osnovne škole Đurđevac – Područne škole za djecu s poteškoćama u razvoju.

– Ovo je već deveta godina kako Grad sufinancira nabavu udžbenika i radnih bilježnica te na taj način pomaže roditeljima. I ove će godine zaista svi biti oslobođeni bilo kakvih troškova, a mislim da smo po tome jedinstveni u županiji – kazao je predsjednik Gradskog vijeća Željko Lacković.

Na pomoć iz gradskog proračuna mogu računati i učenici Područne škole u Suhoj Kataleni i to sufinanciranjem u iznosu od 70 eura.

Isto vrijedi i za učenike srednjih škola pa će tako njihovi roditelji do 30. rujna trebati dostaviti u Gradsku upravu popunjeni obrazac s traženim podacima, kao i račune za kupljene udžbenike.

– To će trebati učiniti i roditelji djece iz Područne škole s teškoćama u razvoju, a sredstva će biti isplaćena na račun roditelja – dodaju iz Grada.

Potrebni obrasci mogu se preuzeti ovdje.

zatvori