Nedjelja, 28. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Robin Family Day ponovno u Koprivnici!

Pozivamo vas na najzabavniji dan u godini – Robin Family Day koji će se održati u nedjelju, 9. srpnja, u Gradskom parku u Koprivnici od 15 do 21 sat.

Na ovo super ljetno druženje pozvani su svi željni zabave i dobrog raspoloženja – mame i tate, djedovi i bake, tete, strine, stričevi i ostali članovi obitelji, ali najviše oni najmanji i najslađi!

Mališani će moći skakati na napuhancima, pokazivati svoje umjetničke vještine na likovnoj radionici, igrati zabavne igre, slikati se s maskotom ili u foto kabini kako bi zabilježili uspomene s 4. Robin FAMILY DAY-a. Također, održat će se i tradicionalna obiteljska olimpijada gdje će se u parovima djeca i roditelji (ili drugi stariji članovi obitelji) moći natjecati u raznim igrama te osvojiti poklon pakete. Atmosferu će dodatno podići Eric Vidović u čijem nastupu možete uživati u predvečernjim satima.

– Drago nam je da kroz besplatan zabavan sadržaj možemo nagraditi povjerenje naših kupaca kako bi bezbrižno provodili vrijeme sa svojom obitelji i prijateljima. Hvala generalnom pokrovitelju, gradu Koprivnici, glavnom sponzoru Podravki te ostalim prijateljima ovogodišnjeg Robin Family Day-a – Vindiji, Ledu, XiXo-u, Carlsbergu i Studenoj. Iznimno cijenimo njihov doprinos te smo sretni što su i oni dio ovog sada već tradicionalnog druženja – rekao je Robin Šatvar, direktor Robin trgovina.

U videu i fotogaleriji pogledajte kako nam je bilo prošle godine.

S veseljem vas očekujemo u velikom broju!

zatvori