Petak, 3. svibnja 2024.

FOTO Učenicima podijeljene svjedodžbe na završnoj radionici ‘Male škole 3D modeliranja i 3D printanja’

Na posljednjoj održanoj radionici “Male škole 3D modeliranja i 3D printanja” učenicima su uručene svjedodžbe kao priznanje za trud, predanost i postignuća.

Obrtnička škola Koprivnica organizirala je radionice za učenike osnovnih škola, a na njima su polaznici izrađivali vlastite 3D uratke pomoću modernih tehnika printanja te dijagnosticirali i otklanjali probleme prilikom printanja na 3D pisaču.

>> Danijel Mustafa: Organiziramo ‘Malu školu 3D modeliranja i 3D printanja’ za osnovnoškolce u Centru kompetentnosti

Iz škole navode kako su radionice održane pod mentorstvom profesora Danijela Mustafe koji je učenicima strpljivo objašnjavao svaki korak te pružao podršku kako bi što uspješnije savladali teškoće.

– Na kraju radionice profesor Mustafa je s posebnom radošću uručio svjedodžbe polaznicima koji su ponosno preuzeli svoje uratke koje su s ljubavlju i strašću izradili tijekom radionice. Bilo je inspirativno vidjeti kako su se razvijali i napredovali tijekom ove radionice – istaknuli su.

Dodaju kako se Obrtnička škola Koprivnica kontinuirano trudi pružiti izvrsnost u obrazovanju te poticati kreativnost i talente svojih učenika.

– Ponosni smo na postignuća naših učenika i vjerujemo kako će ova radionica biti samo jedan od mnogih uspješnih koraka na njihovom putu ka uspjehu – zaključili su.

zatvori