Petak, 3. svibnja 2024.

FOTO U Komatnici održani tradicionalni sportski turniri, Derdić: Veliki interes pokazuje da su ovakve aktivnosti poželjne i potrebne

Već tradicionalno sportsko druženje održano je jučer u Komatnici u općini Peteranec.

Kako su istaknuli na službenoj Facebook stranici Općine Peteranec, održani su turniri u odbojci na pijesku i malonogometni turnir na pijesku.

– Ponovno smo se okupili na našem sad već dobro poznatom mjestu za sportske aktivnosti u Peterancu, a velik odaziv i interes i dalje potvrđuju kako su ovakve aktivnosti poželjne i potrebne. Veselje, zabava i fizička aktivnost prava su formula za odličan vikend, a naša Općina to nudi svima zainteresiranima. Još jednom smo dobili vjetar u leđa da nastavimo u istom smjeru, povezujemo mještane, ali i naše susjede, i zajedno uživamo u prirodnim blagodatima našeg kraja – rekao je Ivan Derdić, načelnik Općine Peteranec.

Dodao je kako je ušće potoka Gliboki u Dravu ponovno poslužilo kao odličan prostor za uživanje na otvorenom i odmjeravanje snage među amaterskim sportašima.

Istaknimo kako je ovo treće izdanje odbojkaškog turnira kojeg je ove godine igralo 14 mješovitih ekipa. Najbolji među njima bili su redom ŠRK “Ivan Generalić” 2, Boca juniors/Sport Dolenec i Crvenkapice.

Snage u nogometu, kojem je ovo bilo drugo izdanje, odmjerile su četiri ekipe, a sveukupnu pobjedu i naslov prvaka odnijela je ekipa Boca juniors/Sport Dolenec. Drugo i treće mjesto pripalo je ekipama NK Mladost Sigetec i ŠRK “Ivan Generalić” 1.

Istaknimo kako su po prvi put nogomet zaigrale i dvije dječje ekipe – Ultimate team i Svemirci.

zatvori