Petak, 26. travnja 2024.

FOTO: STUDENAC – PAN KUP Imamo pobjednike u veteranskoj konkurenciji, još je malo ostalo do finala seniora

Studenac – Pan Kup večeras dolazi do svog vrhunca.

Već su poznati pobjednici veteranskog dijela natjecanja – na prvo mjesto zasjela je ekipa Tomislava iz Drnja s devet bodova, na drugom mjestu je Omladinac iz Herešina sa šest bodova, a na trećem Sloga iz Koprivničkog Ivanca s tri boda. Drnjančanima je za nagradu pripao pehar i 700 eura, Herešinčanima pehar i 300 eura, a Ivančanima pehar i 150 eura.

Uz to, najboljim vratarom turnira u veteranskoj konkurenciji proglašen je Vedran Petrović, najbolji strijelac je Marko Šimunić, a najbolji igrač Vladimir Dragosavljević.

Spomenimo i da su današnji veteranski susreti počeli u 17 sati kada su snage prvo odmjerili Tomislav i Sloga te odigrali 7:0, a zatim su zahaklali Tomislav i Omladinac uz rezultat 2:4. Omladinac je još s 5:2 pobijedio Slogu, dok su Sloga i Tomislav svoj susret završili 2:14.

U ovim se trenucima igraju pak polufinala seniora – prvi par čine Šimunić Promet i Jedinstvo II., a drugi Bauštelci i Stakleni Most.

Posjetitelji turnira dodatno će se moći zabaviti i uz popratne sadržaje pa će se tako u 21:30 gađati greda, a u 21:45 pucati penali. Sve aktivnosti uvertira su u veliku završnicu koja počinje od 22 sata utakmicom za treće i četvrto mjesto, dok ćemo finale gledati od 22:45.

Nakon finala seniora slijedi dodjela pehara uz dodjelu nagrada za osvojena prva mjesta te dodjela nagrada za najbolje pojedince.

zatvori