Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

FOTO Starim zanatima u Hlebinama sljedećeg će vikenda zagospodariti kauboji, Sočev: Bit će za svakoga ponešto

Imanje Stari zanati u Hlebinama sljedećeg će vikenda donijeti dašak divljeg zapada u hrvatsku prijestolnicu naivne umjetnosti.

Naime, tamo će se od 14. do 16. srpnja održavati manifestacija Country vikend. Bogat trodnevni program u organizaciji Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije i Turističke zajednice područja Središnja Podravina započinje u petak prikazivanjem filma “Ubojita Jane” na otvorenom i besplatan je za sve posjetitelje.

Sam program predstavila je Kristina Sočev, pomoćnica direktora Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije, kazavši kako su subota i nedjelja prepune različitih sadržaja.

– Bit će tu konjičkih igara, pljačke banke, okršaja kauboja, izbor za najboljeg kauboja i kaubojku te natjecanje u bacanju potkove. Nedjelja će malo više biti orijentirana prema djeci koja će moći uživati u predstavi i različitim igrama. Dakle, bit će za svakoga ponešto, stoga pozivam sve da dođu i dobro se zabave na Country vikendu – kazala je.

Tihomir Želimorski, domaćin manifestacije i vlasnik imanja Stari zanati, zahvalio je svima te dodao kako se nada da će kroz program i imanje opravdati povjerenje turističke zajednice, ali i posjetitelja.

Marijan Štimac, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Koprivničko-križevačke županije, dodao je kako Županija pruža podršku svim projektima županijske turističke zajednice te da se vesele ovome događaju.

Tekst: Martina Sabađija Buđak

zatvori