Nedjelja, 5. svibnja 2024.

FOTO Plivači Cerina odlični na Regionalnom prvenstvu Hrvatske, osvojili čak 39 medalja

Članice i članovi Plivačkog kluba Cerine sudjelovli su na Regionalnom prvenstvu Hrvatske, regije 4, a u Koprivnicu su se vratili s čak 39 medalja.

Iz kluba su poručili da ih najviše vesele prva mjesta u štafetama i isplivani limiti za državna prvenstva.

Za Cerine su plivali Karlo Tratnjak, Tomislav Pobi, Mislav Skvaža, Teo Munić, Domagoj Krapinec, Erik Petrić, Noa Brckan, Petar Domanovac, Petar Junušić, Erik Štefanec, Marko Ferčec, Niko Car, Borna Strah, Matej Antolaš, Damjan Podravec, Maks Oblučar Petrović, Petar Pintarić, Katja Koščak, Nika Đurec, Marija Belčić, Sara Sambolek, Ena Jendrašic, Eva Novak, Franka Bebek, Izabela Brlečić, Mia Capek, Paula Lovasić, Paula Pavlović, Ana Hren, Jana Hraščanec, Maria Rihtarić, Nora Baran, Bela Junušić i Zana Mihica.

– U kategoriji početnika medalje su osvajali Maria Rihtarić, Ana Hren, Jana Hraščanec, Matej Antolaš i Borna Strah – napominju u klubu.

Dodaju da su u kategoriji mlađih kadeta Erik Petrić i Petar Domanovac bili osvajači medalja. Petrić je osvojio prvo mjesto na 200 slobodno, 50 leđno i 100 slobodno, drugo mjesto na 50 slobodno, 50 leptir, 100 leđno, 100 leptir. Treće mjesto osvojio je na 50 leđno, ali u kategorji mlađih juniora. Domanovac je bio prvi na 50 prsno i 100 prsno, drugi u 200 mix i treći na 100 i 50 leđno.

– Od kadeta osvajači medalja bili su Karlo Tratnjak, Marija Belić i Teo Munić te mlađa juniorka Katja Koščak. Najviše se pohvaljuju Marija Belčić, Karlo Tratnjak, Teo Munić, Petar Domanovac i Katja Koščak koji su na ovom natjecanju isplivali limite za državno prvenstvo. Također, štafeta početnika osvojila je prvo mjesto, a štafeta mlađih kadeta bila je druga. Ovakvi rezultati pokazuju kvalitetan rad trenera i trud plivača na treninzima – zaključuju u klubu.

Dodajmo da su plivače pratili treneri Lana Kovač, Matija Rušak, Goran Rihtarić i Martina Gregurek.

zatvori