Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

FOTO Održan prvi Dergez obiteljski dan

U nedjelju, 16. srpnja, na Karauli u Podravskim Sesvetama, održao se prvi Dergez obiteljski dan!

Djeca, roditelji i ostali članovi obitelji mogli su od popodnevnih sati pa sve do mraka uživati u besplatnom zabavnom sadržaju. Mališani su skakali na napuhancima, sudjelovali u kreativnim radionicama i pokazivali svoje umjetničke vještine, igrali razne društvene i sportske igre te su sa starijim članovima obitelji sudjelovali u Dergez Olimpijadi. Za podizanje raspoloženja i dobre atmosfere, okupljene je zabavljao Tamburaški sastav Trojka Hollywood. Kad je pao mrak, djeca, a i poneki roditelji, smjestili su se na dekice i uživali u kinu pod zvijezdama uz projekciju crtanog filma Nevjerojatni Maksim.

Kao mali znak zahvalnosti vjernim Dergez kupcima, svi navedeni zabavni sadržaji, kao i hrana i piće, bili su besplatni. Dergez trgovine zahvaljuju glavnom sponzoru Carlsbergu, generalnom pokrovitelju TZ područja „Dravski peski“ te ostalim prijateljima Dergez obiteljskog dana koji su podržali ovaj event – Podravki, Ledu, Studenoj, Intersnacku, Atlanticu, Hellu i Dukatu.

Također, zahvaljuju svim okupljenima što su vedrim duhom i veselim raspoloženjem doprinijeli ovom druženju te ih pozivaju na idući Dergez obiteljski dan koji će se održati 27. kolovoza u Park šumi Borik u Đurđevcu.

zatvori