Četvrtak, 16. svibnja 2024.

EUROPSKO PRVENSTVO U HRVANJU Blažeković se danas bori za broncu, Kolar odrađuje prvi meč

Laru Blažeković, natjecateljicu Hrvačkog kluba Podravka, danas u 18 sati očekuje borba za brončanu medalju na Prvenstva Europe za uzrast starijih djevojčica i dječaka koje se održava u Kaposváru u Mađarskoj.

Kako su iz Hrvačkog kluba Podravka poručili Blažeković u borbu za brončanu medalju ulazi nakon poraza u četvrtfinalnoj fazi natjecanja gdje je izgubila od mađarske predstavnice.

Izvor: Hrvački klub Podravka (Facebook)

– S obzirom na to da je mađarska predstavnica prošla u finale, Lari je omogućena borba za brončano odličje. U toj posljednjoj borbi na ovom natjecanju očekuje ju hrvačica iz Bugarske Hrisiana Hristova – istaknuli su u klubu.

Dodajmo kako je jučer još jedan član kluba otišao na spomenuto Europsko prvenstvo. Riječ je o Leonu Kolaru koji će nastupati u sastavu muške U15 reprezentacije u kategoriji do 57 kilograma.

Izvor: Hrvački klub Podravka (Facebook)

– Leon će nastupiti u hrvanju grčko-rimskim načinom. Kvalifikacijske borbe za ovaj stil hrvanja započinju sutra u 10:30, a njegov prvi protivnik bit će pobjednik iz kvalifikacijskog meča Rumunj – Moldavac – zaključili su u klubu.

zatvori