Nedjelja, 5. svibnja 2024.

Cvetkovčani se u punom intenzitetu pripremaju za novu sezonu, Markušić: Dobro smo pokriveni na svim pozicijama

Nogometaši Tehničara iz Cvetkovca počeli su s pripremama za nadolazeću sezonu u Četvrtoj nogometnoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Potvrdio nam je to tajnik kluba Marko Markušić i podijelio detalje o aktualnim transferima.

– Zasad su nam se vratila dva kvalitetna igrača – Dominik Draguljić i Slaven Hlišć. Radili smo i na mlađim kategorijama pa smo doveli Roku Blažeka, Filipa Bošnjaka i Viktora Lovrića – svi su to mlađi dečki koji su prošli Školu nogometa Slaven Belupa. Još su nam se vratili igrači koji su se oporavili od ozljeda, to su Balaško i Mesar pa ćemo ove sezone biti dobro pokriveni na svim pozicijama. Od odlazaka, napustili su nas dobro poznati golman Ante Mrmić te Hrvoje Bači i Luka Perika – otkrio je.

Cvetkovčani treninge pritom odrađuju u punom intenzitetu, a igrat će i pripremne utakmice.

– Zasada nema ozljeda i svi su prisutni na treninzima. Od utakmica imamo legradski turnir koji se održava 29. srpnja i 5. kolovoza. U tom vikendu, 6. kolovoza, igrat ćemo i protiv Tomislava iz Drnja, a 12. kolovoza protiv Rudara iz Murskog Središća. Onda je 13. kolovoza turnir u Rasinji, a zadnja pripremna utakmica, ovisno o početku prvenstva, trebala bi biti 18. kolovoza protiv Međimurja – naveo je Markušić.

U nadolazećoj sezoni pritom se kao i svake godine nadaju što boljem rezultatu, poručio je tajnik.

– Tehničar svake godine prosperira kao vrlo dobar klub i uvijek težimo što boljem rezultatu, tako će to biti i ove sezone. Želja u prvenstvu nam je da budemo prvi vrhu, a u Županijskom nogometnom kupu da što dalje prođemo – kazao je.

Na kraju je otkrio i novinu u Školi nogometa Nogometnog kluba Tehničar; osim u postojeće tri natjecateljske kategorije, u školi sada treniraju i limači do sedam godina. S obzirom na to da rade u maloj općini, zadovoljni su odazivom, zaključio je Markušić.

zatvori