Četvrtak, 9. svibnja 2024.

Tradicionalno Roosters moto druženje danas u Koprivnici, motociklisti će se okupiti kod Doma mladih i defilirati gradom do Šoderice

U Koprivnici i na jezeru Šoderica danas će se održati 26. Roosters moto druženje.

Tim će se povodom u Ulici hrvatske državnosti u Koprivnici od 16 sati do 17:45 održati preventivna akcija “Sigurno na dva kotača” koja je rezultat suradnje Policijske uprave koprivničko-križevačke, Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i Moto kluba Roosters.

Iz policije su izvijestili da će se tako motoristi i mopedisti od 16 do 17 sati okupljati na parkiralištu pored Doma mladih, od 17 sati do 17:45 uslijedit će prezentacija “pijanih naočala”, prezentacija mopeda i motocikla te zaštitne opreme članova moto klubova, ali i pokazna vježba članova Crvenog križa, a u 17:45 počet će defile sudionika akcije ulicama grada te odlazak do jezera Šoderica. Od 18 sati nadalje slijedi druženje sudionika na Šoderici.

– Cilj akcije je promicanje prometne kulture svih sudionika u prometu, a poglavito vozača mopeda i motocikala te smanjenje stradavanja ove kategorije vozača. Pozivamo sve zainteresirane vozače mopeda i motocikla kao i sve građane da posjete moto druženje te na taj način doprinesu podizanju prometne kulture – istaknuli su u policiji.

Spomenimo i da će od 16 do 18 sati zbog održavanja preventivne akcije biti zatvoren dio Ulice Hrvatske državnosti, odnosno već spomenuto parkiralište kod Doma mladih.

zatvori