Petak, 3. svibnja 2024.

STUDENAC – PAN KUP 2023. Nogometni turnir i ove godine u Kunovcu, za pobjednike osigurane vrijedne nagrade

I ove godine Kunovec će biti domaćin nogometnog turnira pod nazivom Studenac – Pan Kup 2023.

Riječ je o otvorenom prvenstvu za seniore i registrirane veteranske klubove, a prijave su moguće do 7. srpnja do 12 sati.

Izvlačenje skupina bit će istog dana u 20 sati, a natjecateljski dio započet će dva dana kasnije, odnosno 9. srpnja i trajat će do 23. srpnja. Turnir će se igrati na terenu s umjetnom travom na stadionu Nogometnog kluba Bratstvo te sve natjecatelje očekuje bogati nagradni fond.

Nagrada za prvo mjesto u seniorskoj konkurenciji iznosi 1.000 eura, dok će drugoplasirana momčad osvojiti 500 eura. Trećeplasirana ekipa dobit će 250 eura, dok će osvajači četvrtog mjesta osvojiti 100 eura. Također, prve tri momčadi dobit će pehar.

Impresivan je nagradni fond i u veteranskoj konkurenciji gdje će također prve tri momčadi osvojiti pehare te novčane nagrade. Tako će prvaci veteranske konkurencije osvojiti 700 eura, drugoplasirana momčad osvojit će 300 eura, dok će trećeplasirana ekipa osvojiti 150 eura. Osvajači četvrtog mjesta kući će otići s 50 eura.

Istaknimo kako su nagrade osigurane i za najboljeg igrača, strijelca te vratara turnira.

Kotizacija za seniorske ekipe iznosi 100 eura, dok za veteranske ekipe iznosi 80 eura, a prijave su moguće na broj 098-496-808.

Medijski pokrovitelji turnira su portal Drava.info i Radio Drava.

Izvor: NK Bratstvo Kunovec
zatvori