Nedjelja, 5. svibnja 2024.

Slavenaši danas na Apašu počinju s pripremama, prvenstvo počinje 22. srpnja

Nogometaši Slaven Belupa danas počinju s pripremama za iduću sezonu i to na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš.

– Trener Ricardo Moniz, njegov stručni stožer i igrači prvi će dio priprema odraditi u Koprivnici gdje će koristiti glavni i pomoćni teren, Gradske bazene Cerine te po potrebi trim stazu Crna gora. Prvog dana srpnja Slavenaši sele u Sloveniju, točnije na Roglu, gdje će trenirati idućih 10 dana, do 11. srpnja, kada je predviđen povratak u naš grad – poručili su iz kluba.

Dodaju da je do početka prvenstva 22. srpnja i utakmice s Osijekom u prvom kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige predviđeno i šest prijateljskih susreta. U drugom kolu Farmaceuti će također biti gosti, ovog puta u susjednom Varaždinu. U prvoj domaćoj utakmici na Apašu će ugostiti Rudeš.

– Našim nogometašima slijedi gostovanje u Splitu kod Hajduka, domaća utakmica protiv Istre 1961, a u šestom kolu gostovat će u Gorici. U Koprivnicu u sedmom kolu stiže Lokomotiva, zatim naši nogometaši odlaze u Zagreb kod Dinama, dok će u posljednjoj utakmici “prvog kruga” Slavenaši gostovati na Rujevici kod Rijeke. Podsjetimo, prvenstvo koje starta 21./22./23. srpnja igrat će se četverokružno. Tako će naši nogometaši sa svakom momčadi iz lige odigrati po dvije domaće i dvije gostujuće utakmice – objašnjavaju u klubu.


RASPORED (okvirni datumi):

1. KOLO: Osijek – Slaven Belupo – 22.7.
2. KOLO: Varaždin – Slaven Belupo – 29.7.
3. KOLO: Slaven Belupo – Rudeš – 5.8.
4. KOLO: Hajduk – Slaven Belupo – 12.8.
5. KOLO: Slaven Belupo – Istra 1961 – 19.8.
6. KOLO: Gorica – Slaven Belupo – 26.8.
7. KOLO: Slaven Belupo – Lokomotiva – 2.9.
8. KOLO: Dinamo – Slaven Belupo – 16.9.
9. KOLO: Slaven Belupo – Rijeka – 23.9.

zatvori