Subota, 4. svibnja 2024.

Rukometašice Podravke 1 i 2 zaključile sezonu, trenerica Mišković zadovoljna: Od jeseni nas očekuju novi sportski izazovi

Odigrana su posljednja dva kola Mini rukometne lige Regije sjever.

Iz Rukometnog kluba Podravska Vegeta poručili su da je domaćin bio Đurđevac, a uz Podravku tamo su bile i djevojčice iz Virovitice, ukupno tri kluba, svaki s po dvije ekipe.

– Podravka 1 je odigrala četiri utakmice i upisala sve četiri pobjede, a Podravka 2 je također odigrala četiri utakmice te je upisala tri pobjede i jedan poraz. Izgubile su samo od Virovitice 1 dok su pobijedile obje ekipe Đurđevca i Viroviticu 2. Može se reći da su djevojčice sretno i veselo zaključile ovu sezonu, a trenerica Marija Mišković je bila izuzetno zadovoljna – dodaju u klubu.

Trenerica je kazala da je ponosna.

– Bilo je uistinu lijepo i motivirajuće raditi s djevojčicama koje su svakim danom sve bolje i bolje, a ova im je mala liga itekako značila za iskustvo i prve korake u rukometu jer sljedeće ih sezone očekuju utakmice velikog rukometa. Iza nas je 15 dinamičnih kola. U pobjedama smo se veselili i naučili kako biti ponizni kad su protivničke ekipe tužne, a iz poraza smo učili i postali jači za sve ono što nas čeka. Djevojčice će sad na zasluženu pauzu, a onda nas od jeseni očekuju novi sportski izazovi – objasnila je Marija Mišković.

zatvori