Utorak, 7. svibnja 2024.

PAN LJETNA LIGA Prijave su u tijeku, a nagradni fond ove godine je 7.500 eura

Nakon uspješno organiziranih Ljetnih liga (2017, 2018, 2019.) te završetkom pandemije želja nam je ponovo okupiti najbolje malonogometaše te brojnu publiku u novom izdanju Pan Ljetne lige Koprivnica.

Pan Ljetna liga Koprivnica je malonogometni turnir na kojem je dozvoljen nastup svim zainteresiranim igračima, uključujući i one koji su registrirani u nogometnim klubovima u Hrvatskoj i inozemstvu. Utakmice se igraju na malonogometnom terenu s umjetnom travom na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš u Koprivnici, a planirano vrijeme trajanja turnira je od 23. lipnja do 8. srpnja 2023. godine.

Želja nam je okupiti ponajbolje malonogometne ekipe koju pokriva regija Sjever (Varaždin, Čakovec, Križevci, Bjelovar) te uz najbolje malonogometne ekipe iz Koprivnice i potvrđene dolaske nekih od najboljih malonogometnih zagrebačkih ekipa napraviti najkvalitetniji malonogometni turnir u ovom dijelu Hrvatske. Kao jedan od faktora za privlačenje ekipa osiguran je i nagradni fond u visini od 7.500 eura.

Prijave se primaju do 22. lipnja na telefon 099 665 2351, a izvlačenje skupina održat će se istog dana u Casinu Senator u Koprivnici. Pokrovitelj turnira je Grad Koprivnica, glavni sponzor je Pivo Pan.

zatvori