Subota, 4. svibnja 2024.

Podravka Vegeta ima novog trenera

Ivica Obrvan je novi trener Rukometnog kluba Podravka Vegeta.

Izvijestili su to upravo iz koprivničkog kluba i dodali da je Obrvan ugovor s Podravka Vegetom potpisao na dvije godine, a s ekipom će se susresti na pripremama koje će početi u srpnju.

– Obrvan je istaknuto hrvatsko trenersko ime, a o njegovim uspjesima na trenerskom putu najviše govori činjenica da je čak tri puta proglašavan najboljim hrvatskim trenerom i to 2000., 2012. te 2022 godine. Ivica Obrvan je rođen u Metkoviću 2. lipnja 1966. godine, a rukometnoj je javnosti iz igračkih dana poznat kao dvostruki osvajač Lige prvaka. U posljednje je 23 godine marljivo gradio uspješnu trenersku karijeru te ostvarivao brojne rezultate u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu – naglasili su u klubu.

Spomenuli su još da je svoju trenersku karijeru započeo kao igrač i trener 1999. godine u Rukometnom klubu Metković, jednu je sezonu proveo u Rukometnom klubu Agram Medvešćak, a preuzeo je nakon toga Gorenje iz Velenja. Od 2010. do 2012. godine vodio je Rukometni klub Zagreb, a tri je sezone bio izbornik muške rukometne reprezentacije. Četiri je sezone pak proveo u francuskom Chambéry Savoie, a bio je i izbornik muške reprezentacije Bosne i Hercegovine.

– Od 2020. do 2022. godine vodio je PPD Zagreb s kojim je osvojio dva prvenstva i dva Kupa te je u obje sezone s ovom ekipom igrao Ligu prvaka te dva puta došao do finala SEHA Lige – zaključili su.

zatvori