Srijeda, 1. svibnja 2024.

Najmlađi koprivnički tenisači odlični na turniru u Đurđevcu

U organizaciji Teniskog kluba Đurđevac održan je turnir za djecu do osam, devet i 10 godina, a Teniski klub Koprivnica imao je svoje predstavnike u sve tri konkurencije.

– Na turniru do 10 godina naš klub predstavljali su Barbara Belčić, Elena Večenaj, Ana Dautanec, Vito Trešćec i Fran Bodalec. Nakon grupnog razigravanja Ana se plasirala u “zelenu” skupinu i osvojila prvo mjesto. Elena je izborila nastup u “brončanoj” skupini i osvojila treće mjesto. Barbara je igrala u najjačoj “zlatnoj” skupini, ali je poražena u finalu te je zauzela drugo mjesto. Fran i Vito plasirali su se u “srebrnu” skupinu u kojoj su igrali finale, a pobijedio je Fran – istaknuli su iz kluba.

Na turniru do devet godina klub su predstavljali Mark Dombaj, Ivan Gregurina, Ivan Lokotar, Ante Dautanec, Tesa Markić, Hana Škvorc i Ana Dautanec.

– Tesa se plasirala u “zlatnu” skupinu te osvojila peto mjesto, u “srebrnoj” skupini Ivan je bio peti, Mark treći, Ana druga te Hana prva. Ivan i Ante igrali su u “brončanoj” skupini i podijelili su peto i šesto mjesto – dodali su.

Spomenimo kako su na turniru do osam godina nastupili Ivan Lokotar i Ante Dautanec. Lokotar je u svojoj skupini osvojio drugo mjesto, dok je Dautanec bio prvi.

Izvor: Teniski klub Koprivnica
Izvor: Teniski klub Koprivnica
zatvori