Nedjelja, 29. rujna 2024.

Koprivnički plesači briljirali na prvenstvu Hrvatske, Tara Kereša i Dominik Sabolić postali trostruki državni prvaci

Članovi koprivničkog Sportskog plesnog kluba Ritam postigli su odlične rezultate na prvenstvu Republike Hrvatske u kombinaciji 10 plesova koje se održalo u Osijeku.

U klubu tako govore da imaju trostruke državne prvake Taru Kereša i Dominika Sabolića. Oni su državni prvaci u standardnim te latinsko-američkim plesovima, a sada i u kombinaciji 10 plesova.

Gabriel Sebastian Sarapa i Petra Sabolić plasirali su se pak u finale i osvojili izvrsno peto mjesto. Antonio Habajec i Leona Belčić osvojili su osmo mjesto, dok su Jakov Jagar i Lucija Mesar osvojili 10. mjesto.

Spomenimo još da se Ella Oroz također plasirala u finale i osvojila izvrsno šesto mjesto. Lara Kereša zauzela je sedmo mjesto, kao i Hana Mišulin Horvat, dok su Franka Tolić i Una Janković osvojile 10. mjesto. Vjekoslava Ferenčak natjecanje je završila na 14. mjestu, a Larisa Turković na 17. mjestu.

– Ponosni smo na njihov trud i redovito treniranje. U iznimno velikoj konkurenciji postigli su zavidne rezultate i na tome im čestitamo – zaključuju u klubu.

Ustupila Anita Šestak Krog.
Ustupila Anita Šestak Krog.
Ustupila Anita Šestak Krog.
Ustupila Anita Šestak Krog.
Slušaj uživo
zatvori