Srijeda, 22. svibnja 2024.

FOTO: VRHUNAC FESTIVALA Nakon šest odličnih nastupa imamo pobjednike Pune šume rokenrola

Bendovi Kal’s Penny, The Haze i Electric Purge pobjednici su prvog izdanja Pune šume rokenrola, novog koprivničkog festivala koji je danas počeo na Crnoj gori.

Bend Kal’s Penny pritom je za pobjednika izabran od strane stručnog žirija, dok su bendovi The Haze i Electric Purge proglašeni miljenicima publike. Podsjetimo, pobjednički bend koji je izabrao žiri očekuje snimanje audio i video spota na Sveučilištu Sjever, ali i nastup na ovogodišnjem RockLiveu, a miljenici publike uputit će se pak na jednu od jesenskih turneja s Ognjom.

>> FOTO/VIDEO Počela je Puna šuma rokenrola, uživancije u glazbi, radionicama, finoj klopi i druženju ne nedostaje

Tijekom današnjeg dana još su se natjecali bendovi Lei, Flaner i Colostrum. Uz to, najmlađi posjetitelji uživali su u likovnoj radionici s Andrejom Živko, a u večernjim satima članovi Astronomskog društva Perzeidi još organiziraju promatranje noćnog neba.

Festival će se održati i sutra kada su na rasporedu radionice za najmlađe u organizaciji Tinker Labsa i Stričeka Bobeka, svirat će pobjednički bend iz prethodne večeri, ali i Grunter te Ogenj. Festival završava glazbenim kvizom, no tu je Robin Jam stage na kojem će se posjetitelji moći okušati oba dana festivala do kasnih noćnih sati.

zatvori