Subota, 27. travnja 2024.

FOTO Tenisači Teniskog kluba Đurđevac vikend obilježili turnirima

Tenisači Teniskog kluba Đurđevac proteklog su vikenda sudjelovali na različitim natjecanjima te ostvarili sjajne rezultate.

Seniorska ekipa kluba ugostila je ekipu Teniskog kluba Tvin iz Virovitice te su poraženi rezultatom 4:3. Unatoč porazu uspjeli su osigurati jedan bod.

Na “desetki” u Bjelovaru nastupili su Jakov Lukanec i Mijo Markovica te su se plasirali u bronačnu grupu gdje je Jakov bio treći, a Mijo igrao finale. Na “osmici” u Bjelovaru nastupili su Mia Pavec, David Čurić i Karlo Laus.

Iz Grada Đurđevca javljaju kako je turnir do 12 godina za djevojčice osvojila Lana Divjačko, dok su Vida Lazar i Dora Grahovac podijelile treće mjesto. Kod dječaka najveći uspjeh ostvario je David Fuček, a u polufinalu su treće mjesto podijelili Mijo Markovica i Jakov Lukanec.

Najuspješnija u kategoriji juniorki do 16 godina bila je Nika Rončević, a Hana Šokec je osvojila visoko treće mjesto.

– Na turniru su nastupili i naši mladi igrači Leonarda Željeznak, Patrik Patačko, Luka Širec, Lovro Radojica, Fran Aleksa, Aleksandar i Andrej Bartovčak, Franka Širec, Viktorija Čurić, Tia Sabočanec, Jakov Pavec te Dominik Šamarija – kazali su u Gradu.

Spomenimo kako je na turniru do 12 godina u Jastrebarskom Adam Markovica zaustavljen u polufinalu te je osvojio treće mjesto.

zatvori