Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

FOTO Škola na Podolicama slavi prvi Dan škole, ravnateljica Knežević: Godina dana brzo je protekla i uistinu smo živjeli prema sloganu ‘Škola koja me vodi ostvarenju snova’

Osnovna škola Podolice danas je proslavila Dan škole te prvi rođendan.

Na samom početku okupljenima se obratila ravnateljica Helena Knežević koja je naglasila kako je godina dana brzo protekla te da su uistinu živjeli prema sloganu “Škola koja me vodi ostvarenju snova”.

– Škola je ta koja se mijenja i prati trendove kroz koje se učenici oblikuju u odrasle i zrele ljude pred kojima je svijetla budućnost – kazala je ravnateljica.

Koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić uputio je čestitku i dodao kako je ostvaren san svih onih koji su ovu školu priželjkivali.

– Školska infrastruktura samo je dio priče koji ne može živjeti bez vrijednih ljudi, roditelja, učenika, nastavnika te cijelog kolektiva – kazao je.

Uime Koprivničko-križevačke županije čestitku je uputio zamjenik župana Ratimir Ljubić istaknuvši ponos Županije na sve škole koje imaju veliku i dugu tradiciju izvrsnosti.

Spomenimo kako je nakon prigodnih govora upriličen i glazbeno-scenski program koji su izveli učenici škole, a dodijeljena su i priznanja.

zatvori