Petak, 3. svibnja 2024.

FOTO Povodom 25 godina rada otvorena 25. Dergez trgovina

U Dravskoj ulici 208 (lokacija bivše trgovine “Jabuka”) u Pitomači poduzeće Dergez d.o.o. iz Podravskih Sesveta otvorilo je svoje 25. prodajno mjesto na području Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske županije.

Vrata novog marketa otvorena su od ponedjeljka do subote od 6 do 20 sati te radnim nedjeljama od sedam do 14 sati.

Uz svježi kruh, peciva, bureke, sendviče i kolače, u novoj Dergez trgovini moći ćete pronaći i bogat asortiman prehrambenih i ostalih artikala najpoznatijih proizvođača i dobavljača, među kojima će zasigurno biti i neki od vaših omiljenih proizvoda.

Zadovoljan kupac osnovni je cilj poslovne filozofije Dergez trgovina i u tom pravcu usmjerene su sve naše aktivnosti. Kao članica NTL grupacije trgovaca, svakodnevno nudimo artikle po povoljnim cijenama, drugog ponedjeljka u mjesecu dajemo popust od -10% svim umirovljenicima, a možete postati i članom Dergez programa vjernosti te sudjelovati u velikoj nagradnoj igri “Dergez & partneri nagrađuju” i osvojiti brojne vrijedne nagrade.

Pozivamo vas da nas posjetite u novom marketu u Pitomači i uvjerite se u kvalitetu i raznolikost ponude te povoljnih cijena.

Dobrodošli u novi Dergez market u Pitomači!

zatvori